L:a Bruket flyttar in hos Filippa K

Hudvårdsmärket tar plats i Filippa K:s butik med en tillfällig julklappsshop.

L:a Bruket erbjuder produkter baserat på naturliga ingredienser, däribland medicinalväxter och eteriska oljor. Mellan den 15 och 23 december flyttar de in i Filippa K:s butik på Grev Turegatan med en tillfällig L:a Bruket X-Mas Gift Shop. Här kommer du bland annat kunna köpa den nylanserade serien för ansikte, doftoljor samt present- och resekit.
 
– Vi är stolta över att få visa upp våra nyheter och bästa produkter i ett sammanhang som detta. Det pushar oss ytterligare att till att göra samarbeten och roliga, kreativa nedslag framöver. Vi har ett till spännande projekt längre fram i vår som vi hoppas kunna överraska med! Men till dess, besök Filippa K om du har vägarna förbi och titta in våra produkter, säger Mats Johansson till Stureplan.

Fakta

L:a Bruket grundades 2009 av Mats Johansson och Monica Kylén.