Publicerad torsdag 2010-01-07
Var de bättre förr?
PARADISE HOTEL-SPECIAL. När castingledare för realitysåpor är på jakt efter nya, färgstarka deltagare är det oftast på Stureplan de börjar leta. I samband med årets säsong av Paradise Hotel kan de ha överträffat sig själva. Stureplan strök längs arkivkorridorerna och dammade av några gamla bilder på just årets deltagare.
ERIKA JOHNSON
När: 12 december 2006
Upphittad på: Sturevippen (Sturecompagniet)

Det här var oundvikligt. Ett smärre Stureplansfenomen, nästan oigenkännlig utan den säregna luggen. Här tillsammans med Sturevippens dåvarande ansvariga, Elin Kling.
Nu
STEFAN GRANTORP
När: 29 september 2005
Upphittad på: The Spy Bar

Man skulle kunna tro att Stefans framtid i reality-tv var utstakad redan då. För visst är det Sindre Moskvil till vänster, f.d. deltagare i den första säsongen av Paradise Hotel från 2005.
Nu
CATJA DIVJAK
När: 30 juni 2006
Upphittad på: Köket

Nyss fyllda 18 år lyckades vi fånga Catjas allra första språng på Stureplan. Här med Sofia Hellqvist, f.d. Paradise Hotel-deltagare och Stureplans 12:e mest fotade 2005. Mönstret i deltagarurvalet är pinsamt genomskinligt.
Nu
RAMI SIMAN
När: 21 juli 2006
Var: Kallis

Rami har hängt med ett tag och var framförallt ett återkommande ansikte under Stockholmsveckan i Visby. På Kallis after beach med en iskall Smirnoff Ice i handen, trivdes han.
Nu