Best of White Room: 3-årsjubiléet

Nyårsafton 2015/2016 blir den sista kvällen då White Room bjuder in till fest. Klockan 05.00 den 1 januari stängs nämligen portarna till vad som kommit att bli en av Stockholms mest välkända nattklubbsinstitutioner.

Stureplan har tagit en titt i arkivet, från 2005 till 2015, och valt ut ett antal fester och ansikten som gjort avtryck och tagit White Room dit klubben är idag.

Först ut – 3-årsjubiléet som tog plats den 1 oktober 2008. Mycket nöje!


Rebeccafiona
Rebecca & Fiona

10
Marie Fredriksson & Mikael Bolyos med vän

07
Nick Montealegre

12
Mattias Trotzig med vän

White 13
White Room 3 år

20
Hanna Fridén

16
Carl M Sundevall & Johan Mattson

03
Jacob Ramberg & Oscar Durling

123
Lulu Carter & Martin Johansson med vän

37
Magnus Fenger-Krog & Emilia Pavlovski

33
Maya med sällskap

313
Adrian Grenier & Nick Montealegre med vän

35
Eija Skarsgård & Jennifer Böhm

11
Ulf von Roth, Louise & Kristoffer Ahlbom

15
Dasha Girine

18
Carolina Gahn & Mikaela Aneroth

5421 Copy
Nisse Tham med sällskap

Nick Montealegre Med Sa ¨llskap
Nick Montealegre med sällskap

19
Big Fred & Christian Remröd med vän

34
Sanna Forbes & Eliza

Kenneth
Sandra Paulsen & Kenneth Vasquez

02
Kalle OP & Jonas Ghauri


Eftersnack

Stureplans dåvarande mingelexpert Nikki de Verbier flög hem från Paris för att gå på baluns. Det här är hennes rapport.

Kära vänner! Jag hoppas verkligen att ni tog del av mina rapporter nerifrån Paris här i början av veckan. Vistelsen fick dock bli ganska kortvarig - stora saker skulle ju hända hemma. Min eviga förälskelse White Room fyllde tre hela år på onsdagen, och att missa det var förstås inte ett alternativ. Bums ut till Charles de Gaulle, up and away. Mot Jacob Rambergs öppna famn!

En inledande chock
Med den allra bästa partytoppen på och med handväskan i högsta hugg trippade jag så in över röda mattan - bara för att få en omedelbar chock. Där var kreddpappan Carl M Sundevall, i sällskap med Johan "hippast på Götgatspuckeln" Mattsson. Eh? Vidare var där mediemaffian Pelle Porseryd, Erik Zetterberg, Micke Svensson och Henrik Svensson - och de drack öl allihop. Precis som medie-vd:n Christian Remröd och hans polare Big Fred. Hiphoparen Big Fred. Jag hamnade här i ett litet existentiellt vakuum. Hur länge var jag i Frankrike egentligen? Hade White Room blivit vinterns Humlegården?

Jag sprang i panik in i lokalen för att reda ut frågan. Då blev jag snabbt lugn. Där satt nämligen Freja Kjellberg, Erika Johnson och Madeleine Gadd som satt och drack champagne. Allt i sin ordning. När dessutom Katja Nilsand, Emilia Pavlovski, Ida Nord Larsson och till och med systrarna Forbes uppenbarade sig i närheten stod det så bortom allt rimligt tvivel att det här var White Room, och att ingen bisarr metamorfos hade ägt rum under Paris modevecka. Tack för det. (Även om mediekillarna är väldigt söta – de får gärna vara kvar!)

Nisse - simply the best
Nu var det då inte bara tjejer i lokalen, förstås (även om det var väldigt många). Jag hälsade vördnadsfullt på Nisse Tham - för andra året i rad utsedd till White Rooms bästa manliga gäst! Mycket bra val, jag tycker om den mannen. Och han verkar gilla mig. Detsamma gäller Mattias Trotzig, som säkert hade varit med på listan om han bara visat upp sig lite oftare. Jag kan här exklusivt avslöja att vi snart ser Mattias i ett stort (?) musikprojekt – se där vad man kan vaska fram en onsdagskväll.

Bland övriga pojkar på plats noterade jag bland annat Café Opera-chefen Jonas Ghauri, som verkade ha tagit semester, superstammisarna Carl Persson, Richard Björklund och Philip Gottlieb, bordsbaserade Båstadborgmästaren Nisse Holm och vilt flängande Jonas Lichter. Hej hej på alla.

Fredriksson och en Grenier i högform
Nå, var det nån riktig kändisspaning då? Visst var det det. Riktigt oväntat var att Marie Fredriksson - ni vet, hon i Roxette! - skred in med sin man Micke Bolyos. När hände det senast på en nattklubb nära dig? De satte sig vid ett av drinkborden och verkade ha en trevlig kväll tillsammans. Detsamma gällde kvällens huvudattraktion (i alla fall om man frågar den kvinnliga delen av publiken) - Entourage-stjärnan Adrian Grenier. Medan polaren och LA-klubbisen Nick Montealegre blandade publikfriande "förfesthits" vid skivspelarna gick Grenier loss ordentligt på dansgolvet framför. Helt utan att överdriva svängde han sina lurviga på det där golvet i fyra-fem timmar, med några få minut-undantag. Mycket roligt. Om det sen var någon bland förmåga som lyckades lägga vantarna på honom låter vi vara osagt... hehe.

Oväntat sällskap
Nånå. Det var så mycket folk som normalt faller innanför mina namndropparramar att jag på förhand vill be om ursäkt till alla jag eventuellt har glömt. Och när jag ändå håller på med det kan jag ju berätta att Elita Löfblad gjorde ett numera exotiskt gästspel. Glamourfaktorn höjdes också av Marie Plosjö, Clara Holmström och möjligen även Linda Rosing som var där från öppning till stängning.

Det var jag också, för all del. Och gissa vem jag hängde mest med? Hanna Fridén! Udda, va? Men hon är ju förbannat trevlig och lite av en social kameleont, den där. Hon lovade att ta med mig på en "jättekonstig fest" snart - det, mina vänner, kan bli en intressant historia.