47

Daniel Lindströms stilresa genom våra arkiv

Från uppknäppt skjorta till en helsvart look. Låt oss se hur modeprofilen, tillika Cafés modechef, Daniel Lindströms stilresa sett ut. 

Läs också: Elin Klings stilresa genom våra arkiv


Daniel Lindström äntrade vårt bildarkiv redan 2005, iklädd en blåvitrandig polotröja med hög krage och uppknäppta knappar. 

Article _image _3db 663f 80f 3d 087b

Den randiga looken fick leva kvar ett tag till, men då i svartvitt och med en kavaj eller jacka över. Från 2005-2007 kunde det se ut såhär.  
Randigt1
Randigt2
Daniel har setts på otaliga modeevent genom åren. Vare sig det har rört sig om galor, modeveckor eller invigningar har en look alltid hängt med – den uppknäppta skjortan. Men i olika kombinationer, förstås. 
Skjorta1Skjorta2
Vid varmare temperaturer var det visst en extra knapp eller två som knäpptes upp. 
Skjorta3
Skjorta4
Det var inte förrän 2010 som Daniel hittade en helt ny look. Eller ja, helt ny är den väl inte. Det är rätt tydligt vilken kroppsdel Daniel vill framhäva. Först gjorde han det med hjälpt av uppknäppta skjortor men senare fann han det ultimata plagget - den urringade tröjan. Gärna uppklätt med en kavaj eller jacka över även här. 
Troja1
Troja2
Troja4
Låt oss även passa på att se hur Daniel Lindström sett ut på Elle-galorna genom åren. 
Elle1
Elle2Kostymen blev ett genomgående val, matchad med antingen uppknäppt skjorta eller fluga. 
I vanlig ordning avslutar vi där vårt arkiv slutar och den här gången är det under modeveckan 2016. Utan uppknäppt skjorta, urringad tröja eller randigt mönster. Men med en ny dressad look i svart. 
Daniel Lindstrom _Cia Jonsson