People Peoples transparenta högtalare

Högtalarföretaget släpper en uppdaterad, mindre variant av sin Transparent Speaker gjord helt av återvinningsbart material. Högtalaren stödjer även alla typer av trådlös överföring genom både Wi-Fi och Bluetooth.

Vi uppskattar onekligen när portabla högtalares design får den slags omsorg som gör att den kan klassas som en gångbar inredningsdetalj i hemmet. People People har lyssnat på folket. Small Transparent speaker har en som namnet avslöjar transparent design och är byggd av helt återvinningsbart material. Man har på People People låtit designen tala för sig själv, och inte bemödat sig med massor av onödiga funktioner. 

På framsidan hittar du en volymknapp, en på- och av-spak, en LED-lampa som indikerar när högtalaren är påslagen och ett klassiskt 3.5mm-uttag om man inte vill jobba med trådlösa anslutningar. På tal om trådlösa anslutningar stödjer Small Transparent Speaker i stort sett alla lösningar du kan tänka dig: Spotify Connect, Apple AirPlay, Google Cast samt vanlig Bluetooth. De olika anslutningsalternativen gör högtalaren unik, då få trådlösa högtalare ensamt stödjer alla dessa format. 

Inbyggt i systemet finns också en varningsfunktion som upptäcker om en del av högtalaren är trasig, så man lätt ska kunna byta ut den komponent som gått sönder. En notis om det dyker upp på din telefon genom People-appen. Även om högtalaren enligt företaget själva är byggd för att hålla väldigt lång tid har man varit realistiska och övervägt alla sätt och vis den skulle kunna gå sönder på. Om en del går sönder återvinns den och görs om till en ny del, något som känns som ett steg i helt rätt riktning.

Small Transparent Speaker ligger just nu på Kickstarter, kommer att kosta runt $310 dollar i butik men kan redan nu beställas för $250 genom kampanjen.  

 

 


Fakta People People

Gjorde succé med högtalaren Transparent Speaker på Kickstarter för fyra år sedan. Idag går den att köpa för omkring €700.

Uppföljaren Small Transparent Speaker har som mål att samla in 2,3 miljoner kronor genom crowd funding-sajten Kickstarter för att sätta högtalaren i produktion.