Plumes Wi-Fi-kapslar

Företaget har till slut öppnat upp för försäljning av sina kapslar som hjälper dig att få bättre räckvidd med ditt Wi-Fi.

Wi-Fi-systemet från Plume går från och med nu att beställa, och riktar sig till de med ett litet större hem och lite för tjocka betongväggar. För hur ofta tappar man inte Wi-Fi-anslutningen och frustrerat ger sig ut och startar om routern?

Dessa kapslar kommer med en enkel strömsladd och ett uttag för ethernet. Tanken är att kapslarna ska placeras var för sig i de rum du vill att tillgång till Wi-Fi. När kapslarna är installerade sammankopplar de sig med varandra och tillhandahåller internet, där förhoppningen är att det ska ske fritt från komplikationer, i ditt hem.

Systemet läser också av hur mycket du använder internet med hjälp av varje kapslar, och optimerar signalerna efter det. Bland annat har systemet möjlighet att lägga extra kraft i en utvald kapsel om användaren ser på till exempel en video med 4K-upplösning, vilket ofta kräver mer bandbredd. 

Varje kapsel kostar $69 styck, eller $197 för ett tre-pack kapslar. Vill man ha sex stycken kapslar kostar det $329. Kapslarna kommer i färgerna champagne, silver och svart. 

 


Fakta Plume

Företag som specialiserar sig på Wi-Fi-optimering.