PushAlan Walker på Summerburst 2016 i Stockholm.

Alan Walker till PUSH

Fredagen den 11 november gör det brittisk-norska stjärnskottet anhalt på Avenyn 13 i Göteborg.

Den 19 år gamla dj:n Alan Walker har med sin progressiva house tagit musikvärlden med storm samtidigt som hitsen radats upp efter varandra. Walkers genombrott kom 2015 med låten "Faded", som idag har över 1,5 miljarder spelningar på YouTube och Spotify. I somras släpptes uppföljaren – "Sing Me To Sleep" – som också klättrade snabbt på världens hitlistor och redan spelats totalt 200 miljoner gånger. Framgångssagan har bara börjat.

Klockan 22.00 går festens startskott och kvällen till ära håller nattklubben öppen till 04.00.
PUSH7

Fakta

PUSH ligger på Avenyn 13 i Göteborg.

Psst! Vill du garantera din plats och undvika kö? Klicka här för att köpa en förhandsbiljett.