De provocerar den vanliga nattklubbskulturen

Lördagen den 17 december är det dags för Stockholm Gatherings tredje rond. Nu har turen kommit till Berns!

Har du varit på någon av Stockholm Gatherings tidigare klubbar vet du vad som väntas – en fest som provocerar den vanliga nattklubbsscenen, en påkostad ljusshow samt den bästa musiken inom house och tech.
– Den här natten handlar om att alla samlas för en unik upplevelse. Inte bara unik för Stockholm, men något som sällan skådats någon annanstans. Vi strävar efter att kliva ut ur komfortzonen och leverera något extra, hälsar gänget bakom Stockholm Gathering.

På lördag står de redo att hålla hov på Berns, med Pig&Dan och en del av kollektivet bakom Housekeeping på scen.

Fakta

Berns är beläget vid Berzelii Park. Besök berns.se för mer information.

Klicka här för att ta dig till biljettförsäljningen.