Så rings det nya året in på Kåken

Var är du på nyårsaftons tolvslag? Såväl restaurang Niklas som dess stimmigare bakficka Kåken hälsar dig välkommen in i värmen.

Kåken och Niklas gör sig redo för årets sista fest! Firade du nyår på Regeringsgatan 66 förra året vet du vad som väntar – en fest utan dess like som fortsätter långt in på småtimmarna. Bakom skivspelarna finner vi bland annat Gärigheter, Kösten & Bullen, Emma Svensson, Eyrabmoney & Jadey Shadey och Johan Magnusson.

Är du intresserad av en förköpsbiljett kan du klicka hem den via Keyflow. Åldersgränsen är 23 år.

Vill du äta innan festen sätter igång? Från 19.00 och fram till midnatt serveras en nyårssupé på Niklas. Triss i canapéer till förrätt, entrecote med pommes Anna, rödvinssås och ört-/vitlökssmör till huvudrätt och – sist men inte minst – chokladbrownie med körsbärsmaräng, fudgesås, rommarinerade körsbär och kolaglass till efterrätt.

Fakta

Kåken och Niklas ligger på Regeringsgatan 66.

Priset för nyårssupén är 695 kronor, då ingår givetvis entréavgiften till nyårsfesten. Bokar gör du via bokning@niklas.se.