Veckans...

Stureplan har vänt upp och ner på den gångna veckans bildskörd och hittat de viktigaste ögonblicken. Det här är veckans...

 

Tifa Högberg & Joakim Holfve


... dubbletter:
Marilyn Manson & Dita von Teese

Halloween kom tidigt i år, visade det sig, och det gick knappt att ta miste på ett av 00-talets mest uppmärksammade kändispar när följande duo äntrade röda mattan på lördagen. De omisskänneliga utklädnaderna var planerade in i minsta detalj, men att det kontroversiella äktenskapet mellan Dita och Marilyn tog slut för drygt fem år sedan visade sig vara mindre väsentligt.

 

David Wåhlin & Ivo Kiusalaas med vän


... släkting:
Kusinen från landet

Alla har en.

 

IMG_9072


... ekonomiska prognos:
Följande

Hög arbetslöshet, dålig tillväxt och ostadiga börser – har det äntligen vänt? Av denna bild att tyda verkar ekonomin ute i landet vara på rätt köl igen. Å andra sidan kan vår bedömning bedra oss. Stureplan används nämligen sällan (aldrig) som måttstock när det kommer till snabbanalyser av Sveriges generella välstånd. Gud bevare.

 

Joel von Mögen


... pionjär:
Joel

Det kroniska fenomenet "att önska en låt" kan vara förenat med oberäkneliga risker. Det har Joel fått lära sig den hårda vägen och tog i stället saken i egna händer under veckan som gick. Nu kan han lyssna på exakt de låtar han själv önskar och nog tusan kommer repeat-inställningen till användning utan att bryta mot något slags dj-kodex.

 

Axel Wikner


... pose:
Den avslappnande

Hur Axel, här på bilden, kan få denna ansträngda pose att se fullkomligt naturlig ut är något som förbryllar oss. Och det är just sådant vi tar i akt att premiera här i Veckans-formatet. Fullständigt menlösa företeelser, that is.

 

Anton Hysén, Emma Igelström & vänner


... kontrastrika familj:
Hysén

Pappa och storebror Hysén inledde förra veckan med storslagen fotbollsfest på V med fellow sportatleter och celebritet-Stockholms toppskick. Familjens minsting, Anton, ägnade sig på eget håll istället åt ett helt annat firande – det för oktober. Samtidigt kan man ta under övervägande att Anton redan har avverkat sina 15 minuter i rampljuset för det här året. Fördelningen var inte mer än rätt.