Veckans...

En vecka har passerat och lämnat ett antal mer eller mindre oförglömliga avtryck i bildform. Vi har summerat dem. Det här är veckans...

 

Amelie Thengill


... linslus:
Thengill Thrastarson

Nog för att Thengill har lagt nattklubbskarriären på hyllan, men gamla takter sitter fortfarande i. Se bara här hur han fräckt stjäl rampljuset från stackars Amelie.

 

Untitled-1


... nattklubbshybrid:
Flaring möter bolljonglering

I fotbollsgalatider och allt tog Magenta-teamet helgens utklädningstema till ytterligare nivåer, som synes. Om idén var god kommer inte framgå av denna text.

 

anonymous


... bakisångest:
Anonymous-hackarens

Ni undrar kanske varför Anonymous uppmärksammade hacker-attack mot Facebook uteblev under lördagen. Ett smärre Wall-besök satte enkelt stopp för planerna.

 

Avicii Suite30


... publiktryck:
Det på Suites smygpremiär

Idén att låta Avicii hålla i smygpremiären av Suite kan tyckas genial. Säg det till det stackars byggarbetarteam som, för andra gången på en vecka, var tvungen att återställa Suite till dess ursprungsskick. Värre mayhem har vi knappast sett sedan Avicii tog över dj-båset på V. Vi börjar ana ett mönster...

 

Erik Annerberg med Vän


... mindervärdeskomplex:
Klä ut sig till Luigi

Inför helgens utklädnadsaktiviteter valde Erik den lite mer ödmjuka apporachen. Trots att Super Mario-kostymen hängde ledig i kostymförrådet valde han i stället, och helt obehindrat, Luigi, den betydligt mindre kända tvillingbrodern. Vi tippar att kostymen till Batmans hantlangare Robin ligger farligt till nästa år.

 

Sara Lundgren


... könsneutralisering:
Följande

Det kan tyckas lättvindigt att klä ut sig till något så beprövat som en clown. Men vi ser det istället som en stilla protest mot det kostymutbud med prefixet "sexig" som varje år prackas på unga kvinnor. Clownkostymen kan nämligen vara det minst sexuellt laddade sen Adolf Hitler.

 

PUSH7


... göteborgska inslag:
Fiskedamm på nattklubben

I helgen räckte det inte med ett år. I stället drog man tillbaka tiden till barndomens svunna tid när man ställde till med fiskedamm på Push. "Fick du napp i helgen?" fick plötsligt en helt annan betydelse.