Veckans...

Så kan vi räkna ytterligare en klubbvecka till historien. Stureplan har gjort ett antal iakttagelser. Det här är veckans...

 

Rebecca Simonsson


... tillfälliga bildformat:
Det stående

Det är drygt tre år sedan som vi skiftande från stående till liggande nattklubbsbilder, till scrollfunktionens stora lättnad. Men ibland händer det att vi gör undantag, som med Rebecca Simonsson i det här fallet. Hennes alltid lika spektakulära outfits fordrar det, så att säga. (Om inte annat så kräver hennes bloggläsare det.)

 

Thengill Thrastarson


... nattklubbscomeback:
Thengills

Det var i förra veckans Veckans som vi påpekade att Thengills gamla nattklubbsvanor än sitter i. Sagt och gjort. Under Magentas 3-årsfirande i helgen var den före detta nattklubbschefen tillbaka med besked för att lämna sitt avtryck till framtiden. Fyra köldskador lokaliserade till ansiktet, närmare bestämt.

 

Marie Herrey & Richard Herrey


... proffsminglare:
paret Herrey

Det finns gratisätare och så finns det gratisätare – med finess. När Johan Petré bjöd in till den stora invigningen av Scandic Grand Central fick de celebra gästerna förmånen att övernatta på det exklusiva hotellet. Packningen tyder på att paret Herrey än idag ligger kvar i sina vitbäddade sängar.

 

emd


... spricka i kristallen:
EMD:s

Redan i början av året anade vi ugglor i mossen om en eventuell splittring i gruppen när Danny Saucedo uppträdde utan sina EMD-vänner under Melodifestivalen. Dannys star quality minskade knappast när han knep en betydande roll i det obetydliga talangprogrammet The Voice. Så när Musikförläggarnas pris ägde rum förra veckan visade man tydligt sitt ställningstagande när de anlände till galan för sig. Danny goodbye?

 

Ulf Brunnberg


... hermelin bland hermelinerna:
Ulf Brunnberg

Eftersom svensk filmindustri består till cirka 80 procent av vita män passade Ulf Brunnberg på att njuta i fulla drag under invigningen av Stockholms filmfestival. Kanske planerar han att göra verklighet av sina drömmar om en tv-kanal enbart för män och var därför på plats för att scouta programmaterial. Passande nog var kvällens öppningsfilm den Tomas Alfredson-regisserade Tinker Tailor Soldier Spy som helt lyckats utesluta kvinnor ur den primära rollistan. Där ser man.