Veckans...

Stureplan har tagit sig en titt på den gångna klubbveckans visuella efterlämningar och gjort ett antal iakttagelser. Det här är veckans...

 

Tiesto & Kristoffer Ahlbom


... trygga punkt:
Tiësto på Stureplansk mark

Det stressiga turnélivet tär inte bara på huvudpersonen i fråga. Även Stureplans nattliv får sig numera en liten törn för varje vecka super-dj:n Tiësto inte förgyller platsen med sin närvaro. Men när han åter vilade tryggt under Kristoffer Ahlboms arm i helgen försäkrades vi om att allt är frid och fröjd i Stureplansland.

 

20


... otippade inslag:
Vedhuggning

Premiären av Niklas Ekstedts nya restaurang, lämpligen döpt till just Ekstedt, bjöd på inte mindre än två invigningar. Föga förvånande visade sig det mest spektakulära på plats vara den enorma vedeldade grillen, belägen mitt i restaurangen, som drivs med hjälp av kökshuggen ved. Vi tippar att få kockskolor erbjuder den färdigheten.

 

Leo Castillo


... raggtillhygge:
Kryckor

Näst efter det väl beprövade hundtricket, i syfte att attrahera sällskap av det kvinnliga könet, kommer det så kallade krycktricket. Utförs lämpligen i nattklubbsmiljö ackompanjerat av en hjälplös uppsyn. Omfattning av skada är av mindre vikt, så att säga.

 

Sms


... reaktion:
Den i bakgrunden

Vi skulle kunna tillägna den minen ett helt Veckans-stycke bara för att få reda på vad som står i det SMS:et. Wait a minute…

 

Untitled-1


... fel:
Ett

Finn det.

 

Gate Firend, Mikaela Siberg, John Johansson & Tove Sandberg


... lustigkurrar:
De på Push

Nog för att våra vänner i väst gillar att skoja till det, men man skulle lugnt kunna säga att följande kvartett tog sig vatten över huvudet inför den här bilden. (Vi kan också vara lustiga.)