Veckans...

Stureplan har tagit sig en titt på den gångna klubbveckans visuella efterlämningar och gjort ett antal iakttagelser. Det här är veckans...

 

Untitled-1


... doldis:
Alesso

Det plötsliga kändisskapet verkar ha blivit något överväldigande för stackars super-dj:n Alesso. Numera föredrar han den lite mer anonyma approachen när han stryker längs de stureplanska kvarteren. Vi hade inte ens uppfattat att det var han om inte fotografen hade varit så flink med tangentbordet.

 

Erik M & Mathias Kalleryd


... järngrepp:
Det om Erik Martling

Det är mer än ett år sedan som Martling lämnade nattklubbsjobbet på Ambassadeur och den drygt fyra år långa vistelsen på Stureplanskartan. När han gjorde ett appearance som gäst under helgen blev det därför ett mycket kärt återseende. Det var knappt så han fick gå därifrån. Det såg Mathias Kalleryd till.

 

Fredrik Reinfeldt


... glamouderat:
Fredrik Reinfeldt

Se upp, Christer G Wennerholm. I helgen anslöt vår egen statsminister till skaran proffsminglande moderater när årets ELLE-gala gick av stapeln. Nya partisekreteraren Sofia Arkelsten verkar ha haft större inflytande än någon kunnat ana. Säpo fick praktiskt taget släppa honom från dessertbordet. Vill vi tro i alla fall.

 

183


... attention seeker:
Agnetha Fältskog

Fredrik Reinfeldt får dock ursäkta. Mest uppståndelse blev det kring den annars väldigt folkskygga och timida före detta Abba-medlemmen som tog upp all plats i fredags. Om inte så såg hennes ständigt närvarande posse på fyra personer till det. Ett pris skulle hon ju förstås också ha.

 

Magenta16


... konstgrepp:
Följande bild

Det gömmer sig något abstrakt i den här bilden, ett dolt meddelade som är svårt att sätta fingret på. Kanske försöker fotografen tala om något med den. Gissningsvis att han har fler ambitioner än bara vimmelfotografi.

 

pole


... redskap:
Pålen

I helgen la man ribban för den nya dansnivån på Ambassadeur. Den var lodrät.