Veckans...

Stureplan har vänt ut och in på den gångna veckans bildskörd och hittat de viktigaste samtidshändelserna. Det här är veckans...

 

Untitled-4


... housevärldens Elin Kling:
Avicii

Sedan Aviciis breda genomslag i slutet på 2011 har han inte bara lyckats sälja slut trefaldiga Globen-shower på rekordtid. Nu kan han även titulera sig trendsättare. Efter en snabb genomsökning av helgens bildskörd kan vi konstatera att klädkedjan Carlings hela lager av rutiga skjortor – även känt som super-dj:ens favoritplagg och signum – numera ekar tomt.

 

Mikael Nyqvist med familj


... karriärskliv:
Mikael Nyqvist

Från grabben i graven bredvid till grabben bredvid Tom Cruise. I samband med premiären av den senaste Mission Impossible-filmen har vi äntligen fått vår egen svenska motsvarighet till Mads Mikkelsen i form av Micke Nyqvist, aka "the villain". Är detta även en föraning om slutet på diskbänksrealismen som vi ser den?

 

Cassandra Sandström &


... walk:
Like an egyptian

Det är alltid välkommet när gästerna införlivar lite 80-talskultur i Stureplansvärlden. Även om det inte var intentionen.

 

Johan-Lundberg


... dj-kollaps:
Den i helgen

Det är bara en fråga om när landets dj:s får ett eget fack med anständiga arbetsvillkor. Men tills dess kommer följande syner av Stureplans vaxvändare förbli en vardag. Eller natt, om vi ska bara bokstavliga.

 

Danijela Pavlica


... mest fotade:
Danjiela Pavlica

En helg på Stureplan resulterar allt som oftast i en drös med vimmelbilder på denna Danjiela. Vi skulle nog vilja påstå att hon seglat upp till toppen av Stureplans mest fotade på endast ett par månader. Därför blev vi knappast förvånande när hon i helgen kombinerade erfarenhet med list och lyckades med konststycket att öka sin närvaro på en bild med 100 procent.

 

IMG_8377


... kärlek:
Den materiella

Att kvinnor älskar skor kan man komma underfund med endast genom att ögna på en bit populärkultur. I helgen nådde förälskelsen däremot en helt ny högstanivå. Eller lägsta, för oss med en mer sund inställning till denna omstridda accessoar.