Veckans...

Stureplan har gjort ett djupdyk ner i den gångna veckans bildflod och sammanfattat det viktigaste. Det här är veckans...

 

Christer Björkman & Henrik Larsson


... oväntade gäst:
Henke Larsson

Melodifestivalens sällsamma fanskara tycks ha skördat ytterligare ett offer. För döm om vår förvåning när vi fann fotbollslegenden Henke Larsson proffsmingla med självaste Christer Björkman på Melodifestivalens efterfest i Göteborg i helgen. Enligt våra beräkningar bör han alltså trängas vid ett buffébord nära Christer G Wennerholm och Kicken om, säg, två månader.

 

Erik Grönwall med sällskap


... oväntade besök 2:
Erik Grönwall

Så som myten lyder sällade sig så också 2009 års segrare, Erik Grönwall, till raden deltagare som fallit offer för Idol-förbannelsen. Men efter månader av frånvaro befann han sig åter i strålkastarnas ljus (nåja) när han gjorde ett appearance på Stockholm Fashion Week-festen i måndags, där han bland annat sportade en ny frisyr. When in Rome.

 

Stefan Oudalov


... homogena:
dj:erna

Landets dj-kultur får ofta utstå kritik för den nästintill totala frånvaron av kvinnor i dj-båsen. Till och med när det var dags för ångvältarduon Rebecca & Fiona att inta Berns stora scen som huvudakt kunde männen inte hålla sig borta från att inflitrera rampljuset. Till bredden fyllde de dj-båset.

 

Rebecca & Fiona14


... men Rebecca & Fiona kompenserade, så att säga, för den i efterhand ringa incidenten.

 

Untitled-1


... nya stekare:
Schlagerartisterna

Blott 17-åriga Ulrik Munther fann sig i stekarnas förlovande land när han i helgen firade platsen i Melodifestivalens stora Globen-final. Det till en början skötsamma minglet utvecklades senare till rena rama orgien i okontrollerat champagnesprutande. Till och med den sällsamt timida folkmusikkvartetten, Timotej, visste ingen hejd på det vräkiga beteendet.

 

Christoffer Malm


... tidsresa:
Göteborgs klubbliv

Nog för att vi tar varje chans vi får att skoja om Göteborgs tidsförskjutning. Men när sociala resursnämndens beslut om att stadens nattklubbar numera inte får ha öppet längre än till klockan 03 meddelades, resulterade det i en total kortslutning av allehanda lustigheter. Även för oss.