Veckans...

Stureplan har än en gång vaskat i den senaste veckans bildflod och plockat fram guldkornen. Det här är veckans...

 

Anders Wendin & Erik Hassle


... frisyrrenässans:
Moneybrothers

Precis som i de flesta branscher gäller det att hänga med och vara ständigt nyskapande när ålderns höst kryper på. Särskilt är rädslan desto mer påtaglig i strålkastarnas ljus vilket inte alltför sällan resulterar i en hel del ogenomtänka upptåg. Till exempel det att gro en Erik Hassle-frilla – och senare förevigas på bild med just nämnda man.

 

Victor Nyberg & Andreas Agurré


...klargörande:
Följande

Göteborgs starke män, Victor Nyberg och Andreas Agurré, delar inte garderob. (Däremot samkoordinerar de sin shopping.)

 

Andreas Weise & Steneröd


... homecoming:
Andreas Weise

En åtskillig tid har hunnit passera sedan lill-Weise blev Idol-Andreas med hela svenska folket, men än i dag kan man se honom skörda frukt från framgångens dyningar. När han gjorde ett appearance på Sturecompagniet i helgen fick han ett fullkomligt ohämmat mottagande av fan. Andreas gjorde sitt bästa för att verka överraskad.

 

Rebecca & Fiona70


...kompensation:
Den för längd

Man kan knappast anklaga Rebecca och Fiona för att sitta på några höga hästar. Ståendes med 15 centimeter höga platådojor på ett bord är de snarare närmare taket.

 

1


... Alla hjärtans dag-infriare:
Den på Sture

Oscar Durlings nyfunna singelskap kan få ha undgått. I annat fall iscensatte man en mycket djärv promoaktion under Sturecompagniets återkommande Torsdagsmiddag förra veckan, som passande nog sammanföll med klubbens Alla hjärtans dag-firande – mer eller mindre upplagt för speeddating.

 

16


... med ett till synes lyckat utfall.

 

DSC_7305


... bokstavskombination:
BUS

Tro det eller ej, men Melodifestivalens regelbundna penna, Fredrik Kempe, låg inte bakom Björn Ranelids kontroversiella låtbidrag som fullkomligt briserade i svenska tv-apparater i helgen. Men det var liksom inte den gemensamma nämnaren vi fiskade efter med denna bild.