Veckans...

Stureplan har än en gång vaskat i den senaste veckans bildflod och plockat fram guldkornen. Det här är veckans...

 

Untitled-1


... felskrivning:
Den freudianska

Vi antar att "med vän" åsyftar till det harmlösa, ludna lilla djur som fick sätta livet till för att skapa Petronellas väst. Gott så.

 

Untitled-3


... mask 1:
Guy Fawkes-masken

Under fredagens temafest på Push var det ingen utmaning att urskilja den attiralj som temat innebar. Inte ens de laglösa små nätaktivisterna bakom Guy Fawkes-maskerna kunde hålla sig undan när det vankades maskfest. Dessvärre misslyckades de fatalt med att förbli "anonymous".

 

Malin Ericson & Peter Persson


... mask 2:
Den problemlösande

Somliga hade däremot missat utsatt tema och stundtals utbröt viss panik hos gästerna i garderobskön. Men vad är en temafest utan ett inslag av kreativitet? Herrn ovan löste snabbt problemet genom att helt sonika klippa tre hål i medhavd mössa. Frågan är dock om han borde ha gjort det.

 

Sandra Linder


...revansch:
Tjejernas

Det är ett litet steg för jämställdheten, men ett stort steg för ogenerat poserande med champagneflaskor på vimmelbilder.

 

Emilie Karletorp


... besatthet:
Den rent ut sagt obehagliga

Vi är numera väl bekanta med det kvinnliga könets i många fall ohälsosamma relation till skor. Så när Nelly High Hells bjöd in till skofest på Hell's Kitchen i torsdags, för att underhålla just nämnda besatthett, krävdes det ett tre centimeter tjockt pansarglas för att hålla gästerna borta från att talla på de små godbitarna.

 

Nelly High Heels Hells Kitchen10


... och kvällen var också ett ypperligt tillfälle för utsända fotograf att få utlopp för sin konstnärliga kreativitet.