Veckans...

Stureplan har än en gång vaskat i den senaste veckans bildflod och plockat fram ett och annat guldkorn. Det här är veckans...

 

Bröderna Rongedal


... platta fall:
Bröderna Rongedals

Vänta nu. Inte nog med att vi fick bevittna bröderna Rongedal återkomst till Bindefelds rampljus vid måndagens Il Tempo-invigning. Man kunde dessutom notera att de strykt sin unique selling point: Att klä ut sig till varandra, gästa allehanda event och posera identiskt för fotograferna. Nu har de inte bara devalverat sin gimmick – de har gjort den totalt meningslös.

 

IMG_7197


... försäkringfälla:
Den på Ambassadeur

Bollen är rund. Denna simpla logik gäller tämligen även hjul. Så vem var det egentligen som godkände Ambas Änglars avslutande Rollergirl-tema på alkoholserverande nattklubben Ambassadeur?

 

Pernilla Lundberg


... kvarleva:
Den från Saint Tropez

Vid en snabb sökning av ordet "truckerkeps" i Stureplans finurliga sökmotor noterar vi att den senaste träffen är daterad 2007. Låt det bli en lärdom

 

Niklas Ekstedt


... grottmänniska:
Niklas Ekstedt

Prisbelönte krögaren Niklas har verkligen tagit till sig nya restaurangetableringen Ekstedt tema. Inte nog med att all matlagning sker över öppen eld. För att helt gå in i rollen och anpassa sig till rådande tidsålder bär Niklas därför med sig en yxa var han än går. Fantastiskt dedikerat, oerhört obehagligt.

 

The Stig & Fredrik Lindal


... avslöjande:
The Stig

Jo, men visst. Tv-programmet Top Gears lika legendariska som mytomspunna testkörare, "The Stig", visade sig överraskande nog vara Sturecompagniet-interören Dj Taang – hittas i båset varje vecka från torsdag till lördag. Ja, och så bakom ratten.

 

Stefan Löfven & Ulla Löfven


... kändispremiär:
Den första

Socialdemokraternas nyligen utsedda partiordförande, Stefan Löfven, gjorde under måndagen sitt allra första appearance på kändisbeströdd mark. Platsen var biopremiären för filmatiseringen av den oerhört folkkära, public service-sända tv-serien "Kvarteret Skatan". Detta var givetvis en slump.