Publicerad söndag 2010-05-09
"Drack champagne hela kvällen"
Lady Gaga på Hell's Kitchen.
Det har varit en intensiv Sverigevistelse för världens just nu hetaste och mest omtalade popstjärna. Förutom två fullsatta Globenkonserter har Lady Gaga tagit sig tid att se vår huvudstad och framförallt dess nattliv. Inatt satte Hell's Kitchen-gäster Redbull/vodkan i halsen när hon klev in med sitt entourage.
Stureplan ringde upp en slutkörd, men väldigt nöjd nattklubbschef under söndagsförmiddagen för att reda ut vad som egentligen hände.

- Jag fick ett samtal sent på kvällen om att hon (Lady Gaga, reds anm) ville komma till Hell's Kitchen, berättar nattklubbschefen Rebecca Simonsson.

Medan popstjärnan avslutade sin pågående middag på Le Rouge i Gamla stan, åkte några av hennes säkerhetsvakter till nattklubben i förväg för att förbereda ankomsten. För andra kvällen i rad hade Hell's Kitchen tillsammans med Live Nation ordnat efterfester i stjärnans ära och vid två-tiden smet hela hennes entourage in genom bakvägen och tog plats vid ett bord inför chockade nattklubbsbesökare som storögt tittade på.

- Hon hade enbart spetsunderkläder på sig, och en lång blond peruk och skor med hög platå utan klack. Det gick inte att ta miste på vem vi hade fått besök av, fortsätter Rebecca.

Lady Gaga och hennes vänners firande fortsatte långt in på natten med champagne och dans innan det var dags att återvända tillbaka till Grand Hôtel för några timmars välförtjänt vila innan turnétåget bar vidare mot Tyskland.
Rebecca Simonsson
Klicka här för att se alla bilderna från kvällen.