Initierat med Nelly de Pheme

Stureplans succéformat är tillbaka – i ny tappning med en ny eftersnackare som levererar det senaste från de hetaste klubbarna.
Nelly här. Er nya nattlivsspanare ute i vimlet. Låt oss gå direkt på väsentligheterna. Helgen, närmare bestämt.

Fredagen inleddes med middag på Hell’s Kitchen som arrangerades av exhibitionisten Rebecca Simonsson, vilket var magiskt, som alltid när Rebecca håller i en tillställning. Jag avnjöt en trerätters ihop med bland annat William Värnild, Madeleine Rahm, Elin Lanto, Sara Lumholdt, Ida Nord-Larsson och flickidolen Darin. Jag satt och ögonflörtade med honom och hans långa ögonfransar hela middagen. När jag gick ut för en cigg träffade jag Michaela Forni som stod och skrattade ikapp med med Dasha Girine. De skulle vidare till Ambassadeur och dricka hotshots så vi bestämde oss för att sluta upp senare.

Istället rusade jag upp till V dit it-tjejen Alexandra Richards – självaste Keith Richards dotter – hade flugits in för en exklusiv spelning. Stället var fullkomligt smockat av människor som ville festa med sina likasinnande, bland annat Gustav Törling, Markus Mustonen, Roland Hjort, Pelle Almqvist, Maria Andersson och Johan Mattsson. Stället fullkomligt vibrerade och jag blev påmind om varför V måste vara Sveriges absolut vildaste nattklubb. Mycket vill ha mer men man ska göra sorti när det är som allra bäst.

Väl på Ambassadeur stod nattklubbschef Daniel Boudal vid repet och tog emot mig med kramar och sitt Colgate-vita leende. Jag kryssade effektivt genom stora dansgolvet och direkt in till Red Room där Dj Linkan, som i full afterski-skrud, spelade Oasis-dängan ”Don't look back in anger” och det var som om det var något religiöst på gång. Jag hörde hur han sänkte ljudet och hela Red Room bröt ut i allsång. ”And soooo Sally can wait”, hann jag med när jag blev avbruten av Daniel Glasman som höll Fernet-hov i baren. När jag vände mig om skymtade jag eventprinsen Johan Petré stå och skåla i champagne med Isabella Filling och Elita Löfblad.

När jag kom tillbaka till Red Room efter att ha pudrat näsan stod jag plötsligt i ett virrvarr av människor. Så jag hängde runt med lite löst folk. Rev bland annat av ett luftgitarrsolo med Ida Brusbäck, Eric Saade och Alexandra Hummel och kindpussades med systrarna Sjösten. Någonstans här slog alla shots till, så jag kände att jag måste skynda mig till White Room. På vägen ut skymtade jag rapparen Lazee som hade ett stort bord tillsammans med sitt entourage. Attans att jag inte såg honom tidigare på kvällen, tänkte jag, och fantiserade ihop att han skulle bli kär och skriva en låt tillägnad mig.

På White Room springer jag bokstavligen rakt in i nattklubbschefen Mille Yousefali. Han drar någon oneliner så att jag kiknar av skratt, precis som han alltid gör. Tar direkt sikte på dj-båset för att jag är sugen på att önska min favoritlåt jag velat höra hela kvällen. På vägen hinner jag se Magnus Wahlström stå och hoppa jämfota tillsammans med Carl Olof Wilhelmsson, och blivande pappan Daniel Possman dela ut shots till Laroys Fredrik Klerfelt och Fredrik Strebel. Med bara två meter kvar till Dj Alle så rycker PUSH nattklubbschef Victor Nyberg tag i mig och säger att han vill bjuda på ett glas bubbel. Jag tackar snällt och tar emot. Han delar bord med Tiësto och en miljon andra tjejer. Eftersom att jag inte är tjejen som gillar att slåss om mina män (läs uppmärksamhet), så smyger jag iväg till dj-båset där Alle sträcker fram en shot, men jag tittar ner i mitt champagneglas som fortfarande är fullt och känner att det faktiskt är ganska bra för ikväll. Däremot har jag inte mage nog att hälla ut ett glas champagne så jag sveper det på vägen ut, tackar Mille för en strålande kväll och vinkar in en taxi som får köra mig hela vägen hem.

På snart återseende,

er Nelly de Pheme
Rebecca Simonsson & Darin
Rebecca Simonsson & Darin.

Kristoffer Ahlbom, Rachid, Alexandra Richards & PO
Kristoffer Ahlbom, Rachid, Alexandra Richards & PO.

Lazee
Lazee med entourage.

Victor Nyberg, Filippa Berg, Tiesto, Emmi Friberg & Mille Yousefali
Victor Nyberg, Filippa Berg, Tiesto & Emmi Friberg