Initierat med Nelly de Pheme

Stureplans succéformat är tillbaka – i ny tappning med en ny eftersnackare som levererar det senaste från de hetaste klubbarna.
Det är väldigt mycket nu. Man känner hur våren är på ingång. Den är inte riktigt här, men alla tjejer har redan börjat nalla på sina blommiga klänningar och männen... Alla dessa män! Var har de gömt sig hela vintern? Den här helgen vällde det över med män. Jag stormtrivdes. Det och vårkänslorna kombinerat fick mig nästan att glömma bort känningarna från fredagens utsvävningar under helgens dubbelutgång.

Precis som förra helgen inledde jag fredagen på Rebecca Simonssons middag som bjöd på Bombay-tema, det vill säga indiskt. Till bords hade jag bland annat bloggvärldens regerande drottningar, Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten. Superheta Petra Tungården, Kristin Zetterlund, Janet Leon och Lisen Sundberg förgyllde även min strålande fredagskväll. Men alla Stureplansvägar leder förr eller senare till V och den här fredagen var inget undantag.

På V hade Kristoffer Ahlbom riggat för överraskningsfest för Uffe Ekberg som fyllt 40 år. Tydligen var det ett tag sedan han fyllde, men här lever vi efter mantrat att det alltid finns en anledning att fira. Och som vi gjorde det! På plats stötte jag på flera välkända ansikten och det blev lite av en återföreningskväll för det äldre Stureplansgardet i form av Grete Qviberg, Aje Philipson och Noppe Lewenhaupt. Acnes Micke Schiller, LA-bon Filip Hammar och Swedbanks vd Michael Wolf hade även de vägarna förbi och njöt för fulla muggar. Men det, kombinerat med Rebecca Simonssons Bombay-middag, sög verkligen musten ur mig så det fick bli en tidig kväll för undertecknad. Jag var nog i säng redan innan klockan hade slagit tre. Lika bra det för lördagen visade sig ha en hel del att bjuda på.

Började kvällen med att besöka Båstad-kungen Fredrik StrebelLaroy. Egentligen är jag nog lite för gammal för att stå och studsa på Laroy men Strebel säger att man aldrig blir för gammal för Laroy. Och visst stämmer det! Vackra Gisela Falcone hade en magtröja på sig så jag skojade om att man borde återföra bodyshots, vilket hon inte alls tyckte var en dålig ide. Dessvärre blev vi avbrutna av Linnéa Frank och Ida Rosén som kom dansandes mot oss. Vi pussades och bestämde oss för att grunda kvällen med en rosa skakshot.

Jag fick ett sms av min gamla kompis Camilla Sundman som skrev att hon ramlat in på Ambassadeurs schlagerrum där Daniel Boudal och Victor Eriksson stod och lekte superstar dj's. Jag tog min nya cremevita Célineväska och dansade hela vägen uppför Kungsgatan. Där möts jag av Emma Sjösten, hennes syster, Moa Evaldsson och två, tre tjejer till med hollywoodlockar som firade Emmas födelsedag. Göteborgs guldgossar Kalle Erlandsson och Per Sköld stod i baren och skålade för livet medan de spanade på tjejerna på dansgolvet. Tjejerna som de spanade in var inga mindre än Ida Brusbäck och hennes entourage av 19-åringar. De är Stureplans senaste discogäng. Unga, snygga och alltid på toppenhumör. Jag skickade iväg en slängkyss till Per Sköld och började röra mig utåt. Tänkte att det var för tidigt för White Room men jag kom så sent förra helgen och fick då stå och frysa så länge utanför, innan jag kom fram till repet och den lilla rakade vakten, som alltid släpper in mig.

Idag var det svårare att önska låt. White Room har fått ett nytt dj-bås som inte liknar något annat. Det är högre än Erik Martling och Johan Mattsson tillsammans. Så jag struntade i att ens försöka ta mig upp. Istället tog jag ett varv i den nedre baren men där stod det bara några avdankade Paradise Hotel-deltagare och jag var sugen på en välsmakande drink, så jag tog mig upp till första baren. Vinkade åt Johan Holmstedt som precis hade gjort en storbeställning i baren varav han bjöd mig på en vodka/Red Bull. Så där stod jag resten av kvällen och hade det så roligt som man bara kan ha när man är omringad av ytliga bekanta och inget annat spelar någon roll än just den killen som får en att skratta och dansa till den vibrerande musiken.

På snart återseende,

er Nelly de Pheme
Kenza Zouiten
Kenza Zouiten.

Rebecca Simonsson13
Rebecca Simonsson och Johan Mattsson

Ulf Ekberg. Ola Ahlvarsson & Klara
Uffe Ekberg, Ola Ahlvarsson och Klara.

Kristoffer Ahlbom & Filip Hammar
Kristoffer Ahlbom och Filip Hammar.