Initierat med Nelly de Pheme

Stureplans succéformat är tillbaka – i ny tappning med en ny eftersnackare som levererar det senaste från de hetaste klubbarna.
Men hej allihopa!

Har ni överlevt ännu en helg med för mycket champagne och alldeles för höga klackar?

I fredags hade Daniel Boudal och Oscar Durling ett förmingel på Sturebadets restaurang Curman tillsammans med Grey Goose. Stockholms kanske snyggaste tjejer var där. Fina Michaela Forni (numera chefredaktör på devote.se, inte dåligt för en nyss fylld 21-åring) stod och hängde med sina nya vapendragare, Lin Kowalska och Kristin Dahlmark. Inte långt ifrån stod bästisarna Signe Siemsen och Marith Welin-Berger smuttandes på ett par cosmopolitan.

Jag smakade på några snittar och bestämde mig för att gå ut på balkongen och ta en Marlboro Menthol. Fick låna tändare av Margarita Maiseyenka som delade en cigg med Cassandra Wikman. Jag utbytte några ord och leenden med Amelie Håkansson innan jag sprang in igen.

Innanför balkongdörrarna mötte jag Freja Kjellberg som jag fick en varm kram av. Hon är ingen rökare, sa hon, och förklarade varför hon stod själv. Jag ryckte på axlarna och spottade skönheten Johan Edenström som stod ihop med Oscar Durling lutandes över staketet och poolen. Hur det kommer sig att denna bachelor jobbar solo är ett mysterium, tänkte jag, och bestämde mig för att göra ännu ett försök till att fånga hans hjärta. Har nämligen gjort ett antal genom årens gång. Jag penslade på rosa läppglans och skulle precis gå fram för att hälsa när min väg stoppades av Martin Björk. Han drog mig åt sidan och berättade att han varit i Los Angeles de senaste månaderna och jobbat med diverse hemliga projekt. (Som det alltid låter när man pratar om något i medievärlden, eller bloggvärlden för den delen.) Men han såg fräsch ut.

Vips, så busvisslade någon och sa att det var dags att svepa drinken för att ta oss till Münchenbryggeriet och kvällens efterlängtade Sebastian Ingrosso-spelning. Jag tog på mig min vita päls och delade hissen ner med systrarna Filling och Linn Waagaard.

Inne på München var det riktigt bra tryck. Jag hoppade fram till baren och tänkte att jag skulle börja med en Loka, men blev snabbt medryckt upp till en vip-balkong som jag missat. Där uppe träffade jag alla andra som åkt den chartrade bussen med mig från Sturebadet. Vid ett bord stod Angelica Brexner, Nilla Molin, Linnea Frank, "Frugan", Michaela Bergekrantz, Alexandra Hummel, Amanda Ekström, Dasha Girine, Maxinne Björk, Gisela Falcone och göteborgaren Alexander Lindberg. Det var ett stort bord.

Jag gjorde tummen upp och fortsatte in till baren. Fick en drink av Erik Prydz som såg euforisk ut. Jag skålade och gav honom en puss. Nu ville jag se Ingrosso in action, tänkte jag, så jag trängde mig fram till balkongräcket och hamnade bredvid Nrj-Hakim med blond flickvän.

Så där stod jag och såg på lasrarna, kolsyran och elden som tillsammans med Ingrosso i mitten utgjorde årets bästa fest hittills. Har en liten känsla att denna kväll kommer att konkurrera med festivalen den 4 juni. Den som lever får se.

Yours truly, Nelly de Pheme.
Sebastian Ingrosso72
Sebastian Ingrosso

Signe Siemsen & Marith Welin-Berger
Signe Siemsen & Marith Welin-Berger

Jonas, Eric Prydz & Stefan
Jonas, Eric Prydz & Stefan