1
Se i vanlig ordning till att vara på plats vid tolvslaget, det är då det händer.

Finaldags i The Female DJ Challenge på Hell's Kitchen

Ikväll är det hög tid att kora vinnaren i Hell's Kitchens dj-tävling som lyfter fram talangen hos branschens grymmaste tjejer.
Mer än två månader efter tävlingens premiär är det äntligen dags för final i The Female DJ Challenge på Hell's Kitchen. Stureplan kollade som vanligt av läget med nattklubbschef Maxinne Björk.

Vilka är de två finalisterna?
– Första tjejen, Robine, kommer från Stockholm men är nu bosatt i Barcelona där hon satsar helhjärtat på musiken. Hon spelar gärna tech house och mycket minimal, burlesque och balkan house. Robine har spelar på ett flertal klubbar runt om i Stockholm som t.ex. Bar 101, Club KG, Mvseet, Le Bar Rouge och Berns. Robine gick som vinnare ur den absolut första deltävlingen och vann sedan första omgången i semifinalen.

– Anna Kohlin kommer ursprungligen från Västerås men är nu bosatt i Stockholm sedan två år tillbaka. Musik har alltid varit ett stort intresse för Anna och efter att hon varit med i både Rebecca & Fionas dj-skola samt Södran DJ Academy började det på riktigt. Idag har hon precis börjat producera egen musik och utvecklas enormt som dj hela tiden. Anna Kohlin gick som vinnare ur den sista deltävlingen och den andra omgången i semifinalen.

Påminn oss än en gång om den slutliga vinsten.
– Den stora vinsten är en spelning på den legendariska nattklubben Ministry of Sound i London som snart kommer läggas ner. När vinnaren väl är på plats i London så passar vi på att boka in en spelning en annan inneklubb som heter White House. Inte nog med det, framgång via Joia Agency utlovas självklart.

Hur känner ni inför faktumet att hela tävlingen går mot sitt slut?
– Det är såklart tråkigt att det snart är över, men självklart grymt kul att ändligen få kora vinnaren. Vi ser verkligen fram emot att utse vinnaren ikväll!

Läs ännu mer om tävlingen här (och dess vinst här).

Portarna till festen öppnas 23.00 och åldersgränsen är 20 år. Maila maxinne.bjork@stureplansgruppen.se för fri lista innan 01.00.
Hell's Kitchen ligger på Sturegatan 4 och ordinarie öppettider är torsdag-lördag, klockan 23.00-05.00.
Robine
Robine, finalist nummer ett.

Kohlin
Anna Kohlin, finalist nummer två.