Julia Frändfors
Julia Frändfors. Foto: Linn Stigsson Stern

Ladda upp inför Beyoncé på Humlan

Ikväll är det dags för Beyoncé att inta Globen. Värm upp inför konserten på Humlan, som fylls med världsartistens skönsång redan klockan 15.00. Stureplan ställde tre snabba frågor till nöjeschef Julia Frändfors.
Hur ser onsdagens agenda ut på Humlan?
Klockan 15.00 öppnar vi portarna, och vi kommer bara spela Beyoncé och Destiny's Child, dricka drinkar, sjunga falsksång och komma i stämning. Kanske att lite Kelly Rowland och Solange smyger sig in någonstans. När tiden är mogen beger vi oss i samlad trupp mot Globen.

Hur ser ditt förhållande till Beyoncé ut?
Jag har nästan ett religiöst förhållande till henne. Hon är den enda artisten som garanterat kommer få mig att gråta bara hon kliver ut på scen. Jag är väl så nära besatt man kan komma. När jag fick reda på att hon var gravid lovade jag alla att lägga till ungens namn bland mina egna. Har inte riktigt bestämt mig än dock om det blir Blue eller Ivy som får klämmas in. Hon är så sjukt ovanlig i och med att hon är en av de sista, riktiga artisterna vi har. Det är hon, Freddie Mercury och Michael Jackson. Det är vad som gör henne så speciell, och att hon gör vuxna kvinnor till helt galna fans. Någon sa att det Justin Bieber är för 14-åringarna, är Beyoncé för kvinnorna. Hon skulle kunna vara världens bästa sektledare, jag följer gladligen hennes order.

Vilka är de fem bästa Beyoncé-låtarna genom tiderna, enligt dig?
"Deja Vu", "Green Light", "Resentment", "Flaws And All" och "Run The World (Girls)".
Humlan ligger vid korsningen Sturegatan/Humlegårdsgatan och har öppet onsdag-lördag, 15-02, och söndag-tisdag, 15-01. För mer information, besök rhumlegarden.se.
Humlan 22 xs
Vecka 22 på Humlan. (Klicka på bilden för större.)