Arty

Summerburst Stockholm – här efterfestar du

Fredagen den 14 juni kickar Summerburst igång i Stockholm. Stureplan har listat festerna för dig som vill fortsätta ut i natten när housefestivalens speltimmar är över.

Ambassadeur
FreArty, eller Artyom Stolyarov som den unga dj-talangen egentligen heter, intar Stadion och Summerburst på fredag, för att senare samma kväll erövra Ambassadeurs scen.

Galavant består av Victor Sjöström och Sebastian Atas, de två killarna från Halmstad vars karriär kickade igång tidigare i år i samband med debutsingeln "Tonight" – det officiella ledmotivet till Summerburst 2013. På lördag gästas Ambassadeur av duon, som fått uppdraget att strax efter midnatt erövra stora scenen.

Klockan 22.00 slår portarna till Ambassadeur upp, och hålls natten till ära öppna fram till 05.00. Åldersgränsen är 20 år. Summerburst-armand ger företräde i kön i mån av plats. Klicka här för aktuellt Facebook-event.
Berns
På fredag gästas Berns av Wayne & Woods, Alex Sayz, Bauer & Lanford och WeSmile för att sedan på lördagen få finbesök av Albin Myers plus hemlig gäst. Åldersgränsen är 20 år. Ett Summerburst-armand ger företräde i kön i mån av plats.
Laroy
Räkna också med två maxade kvällar på Laroy, som håller öppet för festsugna festivalbesökare när Summerburst toner tystnat. Klockan 22.00 öppnar klubbens portar. Åldersgränsen är 18 år och bär du ett Summerburst-armband får du köföreträde i mån av plats.
Magenta
På fredag presenterar Magenta dj:n Michael Mind Project, som producerat listettor som Show Me Love samt Baker Street och just nu är med ett nytt nya album och singlar som "Illegal", "Unbreakable" samt "Antiheroes". Med spelningar över hela världen är det nu äntligen dags för hyllade Michael Mind Project att spela i Stockholm och på Magenta.

Lördagen den 15 juni håller Magenta ett End of Season Closing Party då klubben i vanlig ordning stänger några veckor över sommaren. År efter år har detta varit den bästa festen på året då alla stammisar sluter upp och tillsammans vänder upp och ner på Magenta. Kvällen till ära spelar Summerburst-aktuella Alberto Canas.

Dörrarna till Magenta slår i vanlig ordning upp vid 22.00, och åldersgränsen är 20 år. Ett Summerburst-armband ger köföreträde i mån av plats. Klicka här för att ta dig till festen på Facebook.
AmbaHelgens bokningar på Ambassadeur.
Xssfbbanners _bernsfredagFredagen på Berns.
Xssfbbanners _bernslordagAlbin Myers gästar Berns under lördagen.
MagentaSummerburst Weekend på Magenta.

Fakta

Artikeln uppdateras i mån av nya festligheter.