Bloggkommentatorerna
om bloggen + om bloggen -
stang

Anna-Maria och Mia kommenterar, diskuterar och analyserar bloggar. Här uppdateras du om det senaste i bloggvärlden. Den vinklade versionen.

Du når dem bäst på mail.

kategorier

Sök

Mogi på fri fot

Fick häromdagen frågan från en läsare om vi inte läser Mogis blogg längre. Vet inte hur det ligger till för Anna-Maria, men jag läser den i alla fall inte speciellt flitigt. Har väl känt att det har stått lite still de senaste åren, och hon tillhör ju faktiskt inte de allra största. Därför har det inte funnits någon anledning att skriva om henne regelbundet. Konsumtionshetsen har vi ju redan ältat, så det räckt till och blivit över.

Idag kom i alla fall ett tips om att Mogi numera är singel. Jag tycker mig kunna läsa mellan raderna att hon fortfarande är upprörd över uppbrottet. Kanske känner hon sig tom, som man kanske brukar göra efter ett långvarigt förhållande då man tycker att man satsat mycket, både av sig själv och rent ekonomiskt.

Men! Nu ska hon börja plugga och satsa på sitt företag. Kanske kommer det inte stå still länge till.

Hemlighetsfull rapport från Micah

Det är inte så ofta man hör av Micah längre. Hennes liv verkar tack och lov ha lugnat ner sig på sista tiden. Men då och då ser man fortfarande såna här inlägg.

Förhoppningsvis handlar det typ om en vrickad fot i högklackat, men i värsta fall har hon blivit misshandlad halvt till döds. Inget allvarligt, skriver hon visserligen, men allt är ju relativt.

Bloggare klär av sig

Den senaste tiden har det varit mycket naket i bloggar.

Anna Hibbs kastar kläderna.

Kvinnopartaj kör med korta kjolar och urringat.

Apan har alltid gillat att klä av sig men den senaste tiden har det varit mycket av den varan. Med budskap skall tilläggas.

Quetzala klär ut sig och av sig.

Sjukt rolig generalisering

Det här måste även den mest inbitna LCHF-skeptiker tycka är roligt. Mitt sista inlägg på Kostrådgivarna.se där jag generaliserar om olika typer inom LCHF.

Göteborg

Gick in för att kolla om Fredrik Backman var nöjd med uppslutningen kring hans monter på Bokmässan. Det verkar han väl vara. Han har ju ritat och skrivit till förbannelse.

Älskar taxichauffören. Undrar om det var han från 1000apor.

Kissie samarbetar inte med kriminella

Kissie berättar här om varför hennes webshop inte blev av. Hennes version är alltså att tjejen hon skulle samarbetat med var polisanmäld för att ha lurat folk. Men jag vet inte... Jag tror att toppbloggare har en tendens av ljuga om precis vad som helst, bara för att ha något att skriva om.

Ny kollektion av Rebecca Simonsson

Vad tycker ni om Rebeccas nya kollektion för Nelly? Väldigt maxat party. Inte något man skulle stappla till förskolan med precis. Om man hade vinglat omkring (tänk flamencorörelser med armarna för balansen) med de blåa stövlarna en dag här i Åsa så hade alla vetat vem damen med de blåa stövlarna var sedan.

Katrins nya header

Vad tycker ni om Katrins nya header? Om man tänker WWEvSD*? Så nej.

Om man tänker på Katrins business. Så ja.

*What would Ebba von Sydow do? Moral av den högre skolan.

Hemkommen från Bokmässan

Nej, det var sannerligen inte särskilt mycket bloggfolk på plats i år. I och för sig är väl lördagen den stora signerardagen, jag vet att bland andra UnderbaraClara kommer i morgon. Men till min glädje* var det en lång ringlande kö fram till den enda bloggkändisen jag såg, nämligen Fredrik Backman.

Folk stod länge och väntade på att få en autograf, och en del ville bli fotograferade med honom. Han verkar verkligen omtyckt. Själv har jag faktiskt boken, "En man som heter Ove", men jag hade inte med den för en autograf. Har heller knappt hunnit börja på den.

*Glädjande var det eftersom jag får ont i hjärtat av de stackars författarna som ingen vill köpa böcker av. Hade inte stått ut om det hände någon jag visste vem det var.

Molly Sandén har fått diabetes

Oj. Dramatik. Molly Sandén fick åka hem tidigare från sin Barcelonavistelse på grund av att hon svimmade och inte såg ordentligt. Nu har hon fått diagnosen Diabetes typ 1.