Karin Bylund

SWEDISH SPRING EQUNOX + XXVIII.

@karinbylund, Instagram

Vårdagjämning plus fyra veckor, och pang.

SWEDISH SPRING EQUNOX.

@karinbylund, Instagram

(Vårdagjämning. Vaknade inte ens upp till ett snötäcke likt detta uppe vid Polcirkeln.)

Breakfast Cereals XVI

Ph: X

Bohemian Luxe II

BOHEMIAN LUXE

Vårt sjunde modejobb är publicerat. X.

NOKIA LUMIA

Nokia Lumia 1520

Min teknikhörnas nytillskott. Innehar en storslagen kamera och mycket mer som nu testas för fullt.

#LUMIAINLAPLAND

Se mina och resten av teamets bilder från eskapaden ovanför Polcirkeln under hashtaggen #lumiainlapland på Instagram. Här ovan: Kenneth Nguyen, Petr Lovigin och Kasia Gorol.

Drömmer mig tillbaka.

KITTILÄ AIRPORT

@karinbylund, Instagram

Hur lite jag än vill det - skulle gärna stanna tiofaldigt fler dagar eller kanske veckor - har jag inget val. Dags att åka hem.

LEVI HUSKY PARK

@karinbylund, Instagram

Nu är även dag två av mitt äventyr ovanför Polcirkeln över. På schemat stod ett besök på Levy Husky Park (där jag bland annat mötte den här lurviga vännen - och många fler i liknande förpackningar), en åktur med hundsläde, samisk lunch och ice-karting. Var väldigt bekymrad inför den sistnämnda aktiviteten, men överlevde lyckligtvis. Trots ett antal krockar och sladdningar.

An adventure above the Arctic Circle.

Dag ett av resan till Levi, en finsk liten by belägen etthundrasjuttio kilometer norr om Polcirkeln, är över. Förutom en snöskotersafari innehöll den isvaksbad, finsk sauna, mat i lappländsk anda (aldrig fått i mig så mycket Omega 3 på en och samma dag) och - en viktig anledning till att jag är här - hands-on experience av Nokia Lumia 1020, som samtliga bilder ovan är fotograferade med.

Fortsättning följer.