Michaela Forni

Hej då, men inte farväl.

Det här är min sista dag och mitt sista inlägg på Stureplan.se. Det är nästan med tårar i ögonen jag skrivet detta inlägg, töntig som jag är. Jag har varit här i över tre år. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv de senaste tre åren och allt finns dokumenterat här. Att ha varit en del av Stureplansfamiljen under dessa år har varit så jävla grymt. Bäst har varit alla människor man har lärt känna. Kommer alltid att vara Viktor Barth-Kron tacksam för att han tog in mig här och sen stått bakom mig efter det.

Från och med nu jobbar jag som chefredaktör på Devote.se och bloggar såklart där också, numera hittar ni mig HÄR, på http://www.devote.se/forni

Mina två fantastiska chefredaktörer genom åren, Mathias Nordgren och Viktor Barth-Kron.

Första photobooth-bilden till nya bloggen jag tog i morse, ny blogg betyder inte att jag slutar med dessa bilder haha.

Vi ses där, puss!

first day.

Första dagen på nya jobbet = mycket spännande! Solen skiner, fåglar kvittrar och vi ska ha morgonmöte om tio minuter. xxxx!

romantisera.

Jag är väldigt duktig på att romantisera ålderdom. Jag tror det har att göra med att det är nog först då, när man är gammal, som man är så nära fulländad som man kan bli. Jag tror det är först då som man helhjärtat har hittat sig själv, är trygg i sin verklighet, har lärt sig av livets hårda skola. Först då som man kan slappna av och bara njuta av den tiden man har i livet. Jag är så nyfiken på hur det kommer kännas. Var jag kommer vara, vem jag kommer vara med, hur jag kommer känna. Kommer allt ha blivit som jag har tänkt mig? Kommer jag att vara stolt över mig själv? Vilka motgångar kommer jag att ha stött på och vilka kommer att vara mina lyckligaste stunder att se tillbaka på? Kommer jag att vara nöjd med det jag åstadkommit? Vad kommer jag att minnas och vad har jag glömt?

Jag fantiserar så mycket om framtiden. Jag är så nyfiken på livet. Jag vill snabbspola och trycka på paus på samma gång. Det känns lite som att ha en riktigt god måltid framför sig när man är skithungrig. Man vill äta långsamt och njuta men kasta sig i det på samma gång. Så extremt jävla hungrig på livet.

Imorgon börjar jag på ett nytt tomt blad i mitt liv. Ska försöka fylla det med vackra ord och värme.

misstag.

Att misslyckas är det värsta jag vet. Att gå in i något helhjärtat och misslyckas, det är väldigt svårt att acceptera något sånt. Att inse att jag inte klarade det. Om jag är osäker på något händer det att jag tackar nej, vänder mig om och går eller bara går in i det halvhjärtat av rädsla för att misslyckas. Men sen ibland händer det ju att man gör det. Man går in i något helhjärtat och man misslyckas. Och då måste man nog acceptera det för att lära sig något och inte begå samma misstag igen. Inse att jag klarade det inte, hur mycket jag än kämpade och ville. Det är nog först då man verkligen växer som människa. När man klarar av att inse, hur smärtsamt det än må vara. Det är nog då man klarar av att bearbeta och sedan gå vidare mot nya utmaningar i livet.

Det är så lätt att bortförklara sig eller leva i förnekelse. Lättare än att se sin verklighet i vitögat. Men så inser man att man måste. Visa sig själv att man kan.

Jag heter Michaela Forni. Jag är 21 år ung och har gjort en jävla massa misstag. Och jag kommer att göra en jävla massa till. Men jag hoppas att jag, när jag sitter där på ålderns höst, kommer att se tillbaka på dem och vad jag har lärt mig. Jag hoppas att jag lever ett gott liv, ett bekymmersfritt liv, tillsammans med den jag håller kär i ett land med behagligt klimat och en veranda full av vackra blommor. Och ser tillbaka på allt och är tacksam för att de har lett mig till där jag är då. Jag hoppas det.

poledance <3

I förra veckan var jag och Petra på poledance. Satan i gatan det var det roligaste jag gjort!! Så nu håller vi på att styra upp ett gäng för att börja med en privatkurs - HUR KUL!?!?

Så om två månader kommer jag stå där på Hells och bränna av en liten show, ha ha ha!

citat.

Idag bjuder jag på ett sant citat av miss Simonsson:

"Min bästa lärdom i livet, är att skala bort negativa relationer. Mina relationer i MITT liv ska göra mig glad, och berika mig. Allt annat kan dra åt helvete."

måndag.

Herregud. Jag vet liksom inte ens var jag ska börja med livet efter denna helg. Tågresan på väg hem var ett rent helvete, jag antar att det är priset man får betala för en rolig helg. Sen invigde vi min nya soffa med söndagshäng. Tacos och Solsidan i ren svensson-anda, så som söndagar bör se ut. Resten av kvällen läste jag Elle Interiör och blev vän med soffan, vi gillar redan varandra väldigt mycket.

Idag är det jobb och en väldigt massa fix, och imorgon börjar jag nya jobbet!! RULIGT!! Kan vara så att jag till och med köpte ett par nya byxor på Whyred i helgen, så jag är fin på min första jobbdag och så hehehe...

Fan jag kan inte blogga när jag är så stressad? Blir liksom tusen olika grejer i samma inlägg? Jaja senare kommer bilder från helgen iaf. PUSS

italien.

Jag älskar den här bilden och jag älskar mitt Italien. Tänk att det är där vid poolen jag ligger om dagarna på sommaren? Och förra sommaren njöt jag inte ens av det pga detta vi kallar 'privatliv'. I år ska jag stanna en vecka längre, njuta fullt ut, kanske ta med mig någon jag håller kär, besides my family dårå, och bara ha det bra. Ligga där och titta ut över staden, äta glass, försöka göra snygga dyk och ha vattenkrig med brorsan.

hair.

Många frågor om mitt hår också :) Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya frisyr. Tycker till och med om att jag ser ut som en liten trollunge / pojke när jag vaknar på morgonen. Men det känns så fräscht och jag känner mig faktiskt väldigt kvinnlig i en välklippt page.

Anyways, klipper mig hos EllinorCorinne & Friends (gör som ni kanske märker allt där, cuz i love that place). Hon har aldrig gjort mig besviken när hon klipper mig, men det här var det bästa klippet everrr.

skin.

Jag har fått en del kommentarer om min hy. Anledningen till att den på senaste tiden har fått en helt ny lyster kan jag bara tacka EmelindaCorinne & Friends för. Jag har gått till henne och gjort ögonbrynen i drygt ett år och nu har jag även börjat göra ansiktsbehandlingar där. Förra veckan gjorde jag en klassisk ansiktsbehandling (så skönt att det är ett skämt) och nästa vecka kommer jag att börja göra kemisk peeling där i fyra steg med aha-syror. Har gjort det en gång tidigare för många år sedan och då fick jag ett helt otroligt resultat, och eftersom Emelinda på riktigt är den bästa och gulligaste tjejen som jobbar inom skönhetsvård tvivlar jag inte på att resultatet kommer bli awesome. Till sommaren ska min hy bara stråla! Lovar såklart att uppdatera er om hur det går.

Puss!