Daniel Redgert

NY BLOGG!!!!!!!!!

Köp en Expressen idag, eller läs samma artikel HÄR. Och HÄR hittar du min nya blogg.

Nu tackar jag för mig

Kära Stureplan,

Nu har tiden kommit då jag tackar för mig. Imorgon går jag vidare mot nya äventyr, och förhoppningsvis rakt in i det svenska folkets hjärta. Jag börjar nämligen blogga på Expressen. Precis som Alex Schulman gjorde en gång i tiden lämnar jag det fantastiska Stureplan.se för att gå till en kvällstidning. Det är steget jag behöver ta för att få frågan om Let's Dance. Stureplan, tack för att ni trodde på mig när ingen annan gjorde det. Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och det finns ingen sajt som har odlat fram så många framstående människor i den här branschen som ni. Schulman, Kling, Gynning, Redgert...

Så köp en Expressen imorgon om ni vill läsa mer om detta, så återkommer jag med länk till nya bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!

Kämpar på, snart så

    

Alla mår bra och det går framåt

Förlåt att jag är sämst! Men jag håller på att dubbelbloggar just nu, varför får ni ta del av i veckan. Så då har den här bloggen hamnat lite mellan stolarna. Men jag vet ju varför ni är inne så jag vill meddela att Hannah och Mandy mår bra, dom jobbar på och drar snart till Gotland. Så ni behöver inte oroa er där. Alex mår också bra, vi var ute och drack på Sturehof i helgen. Hm, vad mer. Nej, jag har inte lärt känna någon mer kändis på sista tiden, och ja, allt går bra med karriären. Framåt, uppåt. Lägenheten blir också bara finare och finare den. HÄJ!

TILLBAKA I STOCKHOLM

Nu är jag tillbaka i Stockholm! Har hängt på gymmet (hehe) och nu sitter jag och beundrar min lägenhet som börjar bli så piffig. Fattar fortfarande inte att jag äger detta. Beger mig snart till Kåken, där jag hoppas på att få träffa alla härliga fans, men först blir det några härliga Grolsch. Kram

Live från badkaret

God afton från badkaret! Här ligger jag och dricker champagne och funderar över livet. Hur allt gick som planerat. Alla mina noga uttänkta planer på hur jag skulle ta över (media)världen. Än är jag inte enväldig härskare, men det kommer. Och jag vet att det är osmakligt att säga så när man inte heter Zara Larsson. Men så får det vara. Firar detta med att boka Summerburst-biljetter, så pepp! På fredag!!!!!!! Ses där!!!!!!!!!  

Nu är framtiden här

Jag är på studenten i Västerås. Aldrig sett så många Nelly.com-klänningar i hela mitt liv. Nu förstår jag vart alla pengar företaget omsätter kommer ifrån. Förutom Nelly-klänningen ser och känner jag förväntan, oro, sorg, glädje, fylla, hopplöshet och längtan. Alla känslor jag uppfylldes av den där dagen när jag för fem år sedan sprang ut genom just den där framtidens dörr på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås. Nu önskar jag dig, min kära lillasyster, att du ska låta dig känslomässigt fyllas av livets passionerade berusning.    

   

Sommarplaner

Ser att det går en trend i bloggvärlden, och det är att berätta om sina härliga sommarplaner som sträcker sig från Marstrand, hela vägen till Capri. Nu ska jag berätta om hur jag ser på sommaren.

Bästa sommarstället? Soffan hemma i Västerås, framför Netflix och HBO. Att få ligga där ostört samtidigt som solen lyser in genom fönstret och aktiverar kroppens alla pigment. Det har varit min favoritplats på jorden sedan jag satt hemma hela sommarloven som liten och kollade på Paris Hiltons musikvideo till låten "Stars are bild" och drömde om livet i Hollywood samtidigt som jag blev fetare och fetare. Kom tillslut knappt ut genom dörren.

Här badar jag helst? Jag blev så jävla fet i ungdomen att jag slutade bada. Har inte riktigt helt gått ner allt än, även om jag är så nära jag bara kan vara just nu, utan att sluta med drinkarna. Så badskräcken hänger i.

Hur länge ska du vara ledig? Det blir väl någon vecka som vanligt, så plockar jag ut allt i pengar istället och börjar spara till ett sommarhus i Skärgården som jag aldrig kommer att ha tid att besöka. Och den vecka kommer jag ha fullt upp med att uppdatera @hannahamandareport på Instagram med bilder gummorna whatsappar mig var och varannan minut. Skitsommar.

Vad ser du mest fram emot? Har inga planer som vanligt, så ingenting.

Vad kommer du köpa inför sommarsemestern? En vintersemester.

Det här lyssnar jag på i sommar? Hjärnspöken.

Favoritsommardoft? Perfect Day rosé

Hur kommer du att göra dig illa? Genom att stå och dansa i en soffa på något keff klubb på Gotland under Almedalsveckan, typ Kharma, för att några sekunder senare bli nerputtad av en ledigt sommarklädd (grön stickad kofta) Annie Lööf.

Vad oroar du dig för? Att jag ska bli fet igen.

Hur kommer du minnas din semester sen i september? Sommaren då Annie Lööf puttade ner mig från en soffa på Kharma.

Den ultimata sommardagen: Vakna tidigt, ligga och kolla på vad Petra Tungården gör i bloggen och sedan gå på Sommarkrysset-premiären för att få se härliga Gry Forssell programleda och Gladys del Pilar sjunga.

Ny vecka men ingen Gunilla

Om ni undrar varför jag inte slängt upp mig själv och en känd Gunilla och en noga placerad SVT-logga som vanligt i mitten av veckan beror det på detta. Tråkigt, men å andra sidan betyder ju detta att jag typ får en egen show????? Hihi. Säger till när det kommer upp. Tror även att de längre versionerna med Malou, Jenny och Höglund åker upp.     

  

Rakt in i det svenska folkhemmet

Titta vad gullig jag är idag! Ska strax åka iväg till ett möte jag ser så mycket fram emot, det är nämligen första steget i att tillgängliggöra och demokratisera mig själv, rakt in i det svenska folkhemmet ska jag. Exakt i vilken skepnad får ni se om någon vecka eller två. Ska fira med min härliga väninna Jennifer Åkerman som är tillbaka från LA, antar att hon kommer att dra en story eller två om någon fest hon varit på hos Leo DiCaprio. Som vanligt då.