[caption id="attachment_6758" align="aligncenter" width="700" caption="Rayban mafia"][/caption]

Efter min casting mötte jag upp Luke, som är en god vän från min actingclass, på Itsu i covent garden.

Ja, jag vet, itsu sushi två dagar i rad, men jag tycker att man aldrig kan äta för mycket sushi, det är min favoritform av snabbmat. Man kan ha värre laster.

Luke är en jätteduktig skådespelare och springer jämt på auditions för tv-serier och Hollywoodfilmer och han motiverade och inspirerade verkligen mig idag. Jag har tagit en lite paus från skådespeleriet över sommaren, efter att jag hade den där hemska läraren kändes det liksom inte lika kul längre och jag började tvivla på mig själv. Som tur är har jag vänner som Luke som peppar upp och säger till när jag är fånig. Nu har jag fått nummret till hans actingcoach och tänkte boka in mig för ett par privatlektioner med henne och se hur vi klickar.

Steget efter det kommer att bli att börja jaga en actingagent. Jag älskar nya utmaningar så nu känner jag riktigt hur drivet bubblar i kroppen.

Jag ska bli asduktig på det här med skådespeleri, så är det bara.