Här får ni se 3 bilder till från Biker/Bardot plåtningen med Brad Stephens.

De här bilderna är helt oretuscherade, i de färdiga bilderna ska man inte kunna se spegelbilden i glasögonen och det ska pillas lite med ljus och kontrast. Men jag gillar dem och det kommer att bli svårt att välja 2 favoriter att använda till min portfolio.

I dag har jag satt som arbetsuppgift att uppdatera mitt acting cv. Jag har ju lagt skådespeleriet lite på is ett tag, mest för att jag hade en dålig erfarenhet med en lärare på en kurs jag tog. Men nu känns det som om det har gått tillräckligt lång tid och att jag har samlat upp lite nytt självförtroende, så jag tror minsann att jag ska ge det en andra chans. Vissa saker behöver mogna lite innan man tar tag i det helt enkelt. Jag lägger upp mitt acting cv så fort det är klart, så får ni se.