Kontakt

Stureplan Web AB
Box 55719
114 83 Stockholm

Leveransadress: Birger Jarlsgatan 20, Stockholm

E-post: redaktion@stureplan.se
Annonsering: annons@stureplan.seOm

Stureplan.se är en del av Stureplansgruppen, en upplevelsekoncern med säte och huvudsaklig verksamhet runt Stureplan i Stockholm. Stureplansgruppen omfattar i dagsläget Sturecompagniet, V, Hell's Kitchen, Ambassadeur, The Spy Bar, The Lab, Laroy, Push, Magenta, Le Bon Palais, The White Room, Supper, Humlegården, Utecompagniet, Curman, Gården, 1900, Kåken, Marion's Gastro Diner, Griffins' Steakhouse Extraordinaire, Le Café, Café Stureplan, Gården samt eventbolaget Stureplan Event, StoCCC och Arnoldshuset Konferenser.


Om bildborttagning

Stureplan.se publicerar endast fotografier som är tagna med de medverkandes samtycke.

Vi tar bort enstaka bilder om förfrågan når Stureplan.se inom 3 månader från fototillfället. Bilder tas bort i den ordning förfrågan inkommit och är beroende av arbetstid, varför det ibland kan dröja upp till dagar. Vi gör vårt bästa för att tillgodose din önskan så snart som möjligt.

Förfrågan om borttagning av större antal eller bilder äldre än 3 månader tillgodoser vi inte, om inte särskilda och allvarliga skäl föreligger.

Önskar du att vi tar bort en bild? Maila bild[a]stureplan.se och ange ställe, datum, samtliga namn under bilden samt gärna det artikelnummer som anges i url:en (adressen) till det aktuella bildarkivet.

Stureplan.se är en journalistiskt publikation som innehar utgivarbevis och lyder därför inte under Personuppgiftslagen (1998:204). Vi har alltså ej skyldighet att ta bort, eller begår inga olagligheter som publicerar, bilder på specifika personer.